TERVEINK 2022 — Megtartottuk idei első gyűlésünket

Megtartottuk idei első gyűlésünket 😉 … és megünnepeltük egyben azt is, hogy 3 évesek lettünk 🥳!

📸Köszönjük az újabb csodaszép képeket @Vass-Major Zsanett nek (Photostudio VM )!

TERVEINK 2022

🌿Az idei évben a fókuszt a gyerkőcök oktatására, fejlesztésére fordítjuk. Február 14-től indulnak a korrepetálások a Palántában. Egyelőre 6 gyerkőc, 2 segítő. Heti kétszer két óra minden gyermekeknek. Ahogy anyagi lehetőségeink engedik tudjuk bővíteni ezt.

🌿Természetesen folytatjuk a már 2021. szeptember óta működő szakköreinket is.

🌿Szülőknek is szervezünk őket érintő kérdésekkel, információkkal foglalkozó tájékoztatókat.

🌿Továbbra is segítjük a hozzánk fordulókat bármilyen ügyintézésben, elsősorban úgy, hogy maguk is képessé váljanak erre a jövőben. 🥳Programok, melyeket biztosan idén is megtartunk: Gyermeknap, Adventre hangoló és a táboraink kamaszoknak és alsósoknak.

🙏Adománygyűjtések, amiket biztosan megtartunk: Női higiéniai termékek gyűjtése (folyamatban), tanszergyűjtés (augusztusban), tartós élelmiszer gyűjtés (decemberben).

‼️Folyamatban van a pártfogói rendszerünk kialakítása. ‼️

👉Ez azt jelenti, hogy meghatározzuk a követelményrendszerünket, hogy kik lehetnek pártfogoltjaink, milyen előnyökkel jár, és milyen feltételek mellett lehet a pártfogoltjaink közé tartozni.

👉Azt szeretnénk, ha azok a családok, akikkel dolgozunk, maguk is képesek legyenek életüket rendezni, szervezni, céljaikat elérni.

👉Ezért a jövőben minden energiánkat azokra a családokra fókuszáljuk, akik maguk is tesznek ezért és nyitottak az együttműködésre.

🤓Folyamatosan figyeljük a pályázatokat, minden lehetséges pályázatot benyújtunk. Remélhetőleg idén több sikerrel, mint eddig. Hálásak vagyunk, ha támogatsz minket céljaink elérésében.

Jelentkezhetsz önkéntesnek, ha egy programra keresünk.

🥐Lehetsz Kiflifutárunk vagy 💙Szívadónk, adhatsz adományt a gyűjtéseinkre.

És ebben az évben már mi is kaphatjuk adód 1 %-át! Köszönjük, ha gondolsz ránk és pártfogolt családjainkra!

EGYÜTT!

#teszámítaszegyesület#teszámítasz#szülinap