Vizuális kompetencia fejlesztésünk is elindult

Megtartottuk az első vizuális kompetencia fejlesztésünket!
 
A rémisztően komoly név ellenére valami szenzációsan jó foglalkozást kaptak a gyerekek! Nem volt benne semmi ijesztő … csak nagyon sok beszélgetés, festés, rajzolás … na és persze csupa jókedv.
Gyöngyi ma egy egész délelőttös foglalkozást tartott a gyerekeknek. (… és szombat ide vagy oda, lelkesen jöttek és csinálták a feladatokat!)
A téma ősz lévén a vándor madarak voltak. Rajzoltunk szélforgót, felhőt, meleg – hideg légáramlatot … használtunk filcet, festéket, tust … mindent IS … csak az volt a lényeg, hogy mindenki kibontakozhasson és alkothasson kedvére.
A fergetes hangulatú foglalkozás végén … imádták a skacok a palacsintát is, amit Gyöngyi sütött nekik.
Már most várjuk a következő szombatot!
 
 
 

 

 

 

Szeptembertől újra indul a Spice Dance Hip-Hop csapatunk is!

💙Külön köszönjük Laura Lendvai – nak, hogy idén sem feledkezik meg rólunk, mert amúgy dolgozik, képzésekre jár. 🥰 Egyelőre havi egy alkalommal fog foglalkozni a gyerkőcökkel, de szeretne majd többet is, ha kialakul a menetrendje! 😍 Laura, Köszönjük! 🙏

 

 

 

 

 

 

Indul a KamaszKör havi egy alkalommal

Az első téma: Önismeret, ki vagyok én?

Interaktív csoportfoglalkozások serdülőknek, amelyek a következő témák köré épülnek:

 

✅önismeret

✅ tudatos internethasználat

✅ serdülőkor testi, lelki változásai, sajátosságai

✅ hatékony tanulás, tanulásmódszertan

✅ káros szenvedélyek veszélyei, egészséges életmód

Gellén Dorina, pszichológus tartja az alkalmakat!

Izgatottan várjuk, hogyan fog tetszeni a gyerekeknek! 😃

 

 

 

 

 

 

 

Idén is indulunk palántásainkkal a HEBE pályázaton

Olyan nagyon büszkék és boldogok vagyunk a felsős tanulószobásainkra! 😇🥰 A HEBE ismèt pályázatot írt ki, most csak felsősöknek és földrajz témában. Érdekes, de nagyon nehéz témák. 🤓🧐 Tudják, hogy hétvégén tudjuk majd csinálni, tudják, hogy nagyon sok munka lesz, de MINDENKI azt mondta, CSINÁLJUK!!!!! 😌😉 Így az édei tanévben is írjuk folyamatosan a HEBE pályázatot!

Igen, ezért érdemes csinálnunk! Értük! 💙 Ti pedig szorítsatok nekik, hogy idén is olyan szépen szerepeljenek, mint tavaly!

 

 

 

ADÓ 1 % – MÁR MI IS KAPHATJUK!

 

 

ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Ha még nem tudod, hogy hol fogod az iskolai közösségi szolgálatos idődet eltölteni? … akkor keress minket bátran! Írj nekünk privát üzenet facebook oldalunkon, vagy írj e-mailt és átbeszélünk mindent!