Idén először JÓTÉKONYSÁGI SZÜLETÉSNAPI RETRO BULIT szervezünk
2023. február 18. Te Számítasz Egyesület jótékonysági születésnapi retro bulit szervez! 🤩🥳 Egyesületünk idén ünnepli 4. születésnapját, amelynek örömére jótékonysági bulit szervezünk, ahol a befolyó adományokat egy összegben az egyesületünk működésére fogjuk fordítani.
 
Pontosan mit is jelent ez …
Az ajkai hátrányos helyzetű gyermekek (6-14 év) értelmi és érzelmi fejlesztését egyesületünkön keresztül!
Természetesen az est teljes bevételét az egyesületünk működésére fordítjuk!
💙 A Palánta havi díját, rezsijét szeretnénk továbbra is fizetni.
💙 A gyerkőcöket minden nap uzsonnával várjuk és szeretnénk, ha ez a jövőben is így maradhatna.
💙A lehető legtöbb tanulási óraszámot szeretnénk biztosítani pártfogolt gyermekeinknek szakemberekkel.
 
Ahogy azt már megszoktátok tőlünk mindenről pontosan elszámolva felétek. 🙏😇
 
Az idei tanévben is minden délután várjuk a mi kis Palántáinkat tanulószobánkban!
Büszkén mondjuk el, hogy a 2022/2023-as tanévben már minden délután, SŐT! legtöbbször szombat délelőtt is, várjuk a gyerekeket a tanulószobánkban. Igyekszünk korosztyályokra bontva kisebb létszámmal, ha lehet egy per egyes foglalkozásokon segíteni a tanulókat, mindenkit a számára legnehezebb tantárgyból. Az odafigyelés, megbeszélés, gyakorlás szépen meghozza a várva várt eredményeket, bizony szépen sorban jönnek a jobbnál – jobb eredmények. Palántáink százszorosan megugroják önmagukat, hétről – hétre rengeteget fejlődnek!
 
 
HEBE pályázat

Ebben a tanévben, nagyon meglepődtük és egyben hihetetlenül boldogok votlunk, mert a gyerekek maguk kérték, hogy had induljanak el a HEBE pályázatokon! Három korcsoportban indult 8 gyermekünk, alsó és felső tagozatos és középiskolai kategóriában. 3 fordulós lesz a levelezőverseny és a tavalyi évből kiindulva remélem izgalmas feladatsorok várnak minket ebben az évben is. Szeretnénk külön kielemelni, hogy a tanulószobákon kívül, szabadidejükben jönnek a gyerekek, és írják meg segítőikkel a feladatsorokat, illetve sokszor még otthon is külön készülnek rá.

Hip – Hop

Laura vezetésével idén másodjára tudtuk elindítani havi egy alkalommal HIP – HOP foglalkozásunkat. Az egyik legsikeresebb délutáni foglalkozásunk volt a tavalyi évben is! Nagyon lelkesen jártak a lányok és gyakorolták az adott koreográfiákat! Az év végi bemutató fantasztikus sikert aratott az Anyák – gyereknapi rendezvényünkön! Bízunk benne, hogy idén is szuper jó csapat kovácsolódik és most is szuper műsorral lepnek majd meg minket!

KamaszKör

Idén új vezetővel, Dorkával indítottuk útjára a KamaszKörünket. Ebben a tanévben is figyelve a gyerekek igényeire fogjuk választani mindig az aktuális témákat, ami őket érdekli, ami nekik fontos, ami éppen most nyomja a lelküket, szívüket.

 

 

 
ADÓ 1 % – MÁR MI IS KAPHATJUK!
ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Ha még nem tudod, hogy hol fogod az iskolai közösségi szolgálatos idődet eltölteni? … akkor keress minket bátran! Írj nekünk privát üzenet facebook oldalunkon, vagy írj e-mailt és átbeszélünk mindent!