2020

TÜNDÉRKONYHA

2020. február 8-án a MGM Alapítvány konyhájában fánksütést szerveztünk. Az elkészült fánkokból jutott a kis kuktáknak, a családjaiknak, az ételdobozba és a mentősöket is megleptük egy kosárkával. A program olyan jól sikerült, hogy a résztvevők kérték a folytatást! És már azt is kitalálták, hogy legközelebb töltött lángos készül! Hát mi nagyon várjuk, az biztos!

ADOMÁNYGYŰJTÉS

A pálmajori gyermekek részére 2020. január elején ruha és gyümölcs adományokat gyűjtöttünk és szállítottunk el. Természetesen akadt csoki is bőven a dobozokban, aminek különösen örültek a gyerkőcök:) Két nap alatt az ajkai adományozók (vagy a szuperhőseink, ahogy a hátuk mögött hívjuk őket) 50 kg gyümölcsöt, több zsák ruhát, közel 20 üveg befőttet és lekvárt, és egy nagy doboz édességet gyűjtöttek a nehéz sorsú gyermekek részére.

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS

Az a megtiszteltetés érte kis egyesületünket, hogy meghívást kaptunk a 2020. évi, januári “Két Kézfogás” konferenciára, ahol elnökünk a követes adomány gyűjtés tapasztalatait oszthatta meg a résztvevőkkel.